Fitte medewerkers? Vergeet de financiële fitheid niet!

Betrokkenheid en fitheid van medewerkers wordt een steeds belangrijker thema in bedrijven. Logisch, een betrokken en fitte medewerker voelt zich niet alleen beter, maar levert ook een hogere bijdrage aan de impact en het resultaat van een bedrijf. Fitheid gaat niet alleen over het (bedrijfs)abonnement op de sportschool, of de (online) personeelsuitjes, het gaat ook over het welbevinden van medewerkers. Financiële fitheid blijkt een belangrijke bijdrage te leveren aan dat welbevinden. DURF financieel planners kan u en uw medewerkers daarbij helpen.

Financiële fitheid
Mensen moeten steeds meer zelf regelen en zelf (financiële) keuzes maken. Zij zitten met vragen als: Kan ik straks wel rondkomen van mijn pensioen? Wanneer kan ik stoppen met werken? Ik wil graag vier dagen werken in plaats van vijf, kan dit? Kunnen mijn kinderen straks die kostbare studie gaan doen? Help,  ik krijg ontslag; wat nu? Daarbij komt nog eens dat de pensioenwetgeving continue verandert en zaken ineens stukken minder zeker worden…

Het is voor medewerkers goed om inzicht te hebben in hun financiële situatie. Nu en in de toekomst. Persoonlijk inzicht is wat ons betreft maatwerk. Dat gaat verder dan mooie rekenmodellen en grafieken. Het draait om: wie ben je? Hoe ziet joúw financiële situatie eruit? Wat zijn je wensen? En welke financiële beslissingen passen bij jou en bij jouw wensen? Dan wordt financiële planning ineens iets dat over jou en je leven gaat en waar je zelf invloed op kunt uitoefenen. We durven zelfs te zeggen dat we financieel advies leuk maken. We geven mensen zelfvertrouwen en DURF om beslissingen te nemen.

Hoe kun je als werkgever bijdragen?
Als aantrekkelijke werkgever sta je voor goed werkgeverschap. Je zorgt goed voor je personeel. Je bent maatschappelijk betrokken. Natuurlijk hecht je ook aan een goede balans tussen werk en privé. Je wilt mensen gemotiveerd en duurzaam actief houden. Je wilt dat medewerkers zich betrokken voelen bij je bedrijf. Een persoonlijke ontwikkeling en groei laten doormaken. En fit houden: fysiek en mentaal. En daar hoort óók financiële fitheid bij.

Als werkgever kun je hierin een  grotere rol spelen dan je op het eerste gezicht misschien denkt. En wel door medewerkers financieel (pensioen)advies aan te bieden.

Over DURF
Vakinhoudelijke expertise en jarenlange ervaring combineren wij – de financieel planners van DURF – met een persoonlijke aanpak. Wij maken zaken helder. Zorgen voor inzicht en overzicht en adviseren vooral. Echt adviseren. Ook als je de diepte zoekt of als het ingewikkeld wordt. En altijd objectief en onafhankelijk. Zodat mensen zich oprecht comfortabel voelen en voldoende zelfvertrouwen hebben om zèlf de juiste beslissing te DURVEN nemen die financiële impact heeft.

DURF in actie te komen
Vind jij het als werkgever ook belangrijk dat je medewerkers financieel fit zijn? Neem dan contact op met de financieel planners van DURF om te onderzoeken hoe wij jou en je medewerkers het beste kunnen helpen.

Want als je snapt wat je doet, DURF je meer!

Weten hoe je als werkgever medewerkers kunt helpen financieel fit te zijn? Bel ons op 033 – 200 3066 of stuur een e-mail naar welkom@durf-fp.nl voor een kennismaking.

Wat klanten zeggen

Het is mooi te weten dat klanten onze diensten met een dikke voldoende beoordelen en ons aanbevelen bij anderen! Tevreden klanten, die het vertrouwen hebben gekregen om zelf beslissingen te DURVEN nemen die financiële gevolgen hebben. Daar doen we het voor!