Klantverhaal: ‘Help! Mijn pensioenopbouw is financiële gatenkaas’

‘Mam, dan kom je toch gewoon in Spanje wonen!’

Die zin echoot al dagen in Ellens hoofd. Haar gevoel zegt: Doen! Je wordt oma. Heerlijk toch om je kleinkind van zo dichtbij te zien opgroeien. Je bent 58. Hebt altijd keihard gewerkt. Als iemand het verdient…’

Haar verstand zegt: Dat kan niet. Het komt te vroeg. Mijn pensioenopbouw is een financiële gatenkaas.

Ellen werkt al 40 jaar bij een groot internationaal bedrijf. Ze werkte in diverse Europese landen en weet dat ze daardoor allerlei potjes geld heeft. Maar wat is wat? Wat is de invloed van het ene potje op het andere? En wat houdt ze feitelijk onder aan de streep over als ze stopt met werken? Veel terechte vragen die horen bij een doolhof waar ze alleen niet uitkomt.

Overleg met haar werkgever, die met nog veel meer expats als Ellen werkt, geeft haar gedeeltelijk al een goed gevoel. Haar werkgever is bereid om zich bij dit ingewikkelde vraagstuk extern te laten ondersteunen. Veel eerder dan gedacht ontvangt Ellen een eindrapport. Het is simpel en geeft overduidelijk antwoord op haar vragen. Ook het door haar opgebouwde vermogen verbaast haar.

‘Het kan!’ jubelt ze diezelfde week nog door de telefoon: ‘Ik kom over een half jaar in Spanje wonen!’

Weten hoe het kan dat Ellen deze grote beslissing durfde te nemen? DURF komt graag aan tafel!

Meer informatie? Neem contact op met Andrea, Bianca of Fred.

Wat klanten zeggen

Het is mooi te weten dat klanten onze diensten met een dikke voldoende beoordelen en ons aanbevelen bij anderen! Tevreden klanten, die het vertrouwen hebben gekregen om zelf beslissingen te DURVEN nemen die financiële gevolgen hebben. Daar doen we het voor!