Onzekere tijden vragen om financiële rust

We leven in onzekere en extreme tijden door een onzichtbare vijand met een groot zichtbaar effect. Er zijn veel meer vragen dan antwoorden. Ook als werkgever komt er veel op je af. Je medewerkers werken veelal vanuit huis waar ze tegelijkertijd hun kinderen moeten zien te vermaken. Het is onduidelijk hoelang deze corona-crisis duurt. Medewerkers zijn bezorgd op meerdere vlakken. Want er spelen nu ook andere vragen in hun hoofd: behoud ik mijn werk? Kan ik nog wel eerder met pensioen? Kan ik mijn bestaande huis nog wel verkopen? Hoe zit het met de toekomstige studiekosten van mijn kinderen? Heel veel vragen die een helder antwoord verdienen.

Persoonlijke (pensioen)planning
Je staat voor goed werkgeverschap. Je vindt het belangrijk dat medewerkers een goed inzicht hebben in hun persoonlijke en financiële situatie. Financiële planning draagt immers bij aan het welbevinden van mensen. Als werkgever zijn er mogelijkheden om je medewerker financiële rust te laten ervaren. Juist nú in deze onzekere tijd… De DURF financieel planners gaan persoonlijk in gesprek met de medewerker: wie zijn ze, hoe ziet hun financiële situatie eruit, waar dromen ze van en wat zijn de gevolgen van bepaalde keuzes?

DURF in actie te komen
Wij geven medewerkers het zelfvertrouwen om belangrijke beslissingen te DURVEN nemen. We staan voor comfort: dat mensen zich oprecht comfortabel voelen om zèlf de juiste beslissing te nemen die financiële impact heeft. Want als je begrijpt wat je doet en de financiële gevolgen overziet, durf je nu eenmaal meer. Pas als mensen weten waar ze aan toe zijn, durven ze ook echt in actie te komen. Dus zelf die ene afslag wel of niet te nemen. Je medewerker ervaart rust want hij kent de mogelijkheden. Een medewerker die zich géén zorgen maakt, slaapt beter, meldt zich minder ziek, is gelukkiger…

Objectieve kennispartner
De drie DURF financieel planners spreken – elke dag weer opnieuw – veel ondernemers en medewerkers uit verschillende branches met financiële vraagstukken. Die berg aan praktijkervaring en vakkennis nemen we mee ook in deze tijd van crisis. Met een objectief, onafhankelijk én persoonlijk financieel inzicht is onduidelijkheid en onrust verleden tijd.

Plan well to live well is niet voor niets ons motto.

Stay strong!

Gun jij je medewerker financiële rust? Bel of mail ons voor meer informatie.

Wat klanten zeggen

Het is mooi te weten dat klanten onze diensten met een dikke voldoende beoordelen en ons aanbevelen bij anderen! Tevreden klanten, die het vertrouwen hebben gekregen om zelf beslissingen te DURVEN nemen die financiële gevolgen hebben. Daar doen we het voor!