Reden 3: Dat hebben we al een keer gedaan en we blijven niet bezig…

Een vaak gehoord argument; we hebben al een keer eerder persoonlijke gesprekken aangeboden, bijvoorbeeld na een wijziging van de pensioenregeling of andere arbeidsvoorwaarden.

En mijn auto is vorig jaar al naar de keuring geweest…

Om lichamelijk fit te worden gaan uw medewerkers misschien een paar keer in de week naar de sportschool. Voor financiële fitheid is dat gelukkig niet nodig. Toch is regelmatig een update van hoe je ervoor staat ook bij financiële fitheid van belang. De wereld verandert en er kunnen zaken veranderen in iemands leven; iemand krijgt een hoger salaris, een partner, wordt ouder, gaat verhuizen…

Regelmatig dus even de “peilstok” in de persoonlijke situatie, dat houdt mensen scherp en fit. Wat zijn de financiële doelen en zijn die in de huidige omstandigheden nog steeds haalbaar? Welke aanvullende acties zijn eventueel nodig? Door mensen regelmatig de mogelijkheid van een persoonlijk gesprek aan te bieden, draagt u er als werkgever aan bij dat uw medewerkers financieel fit blijven!

Wilt u er zijn voor uw medewerkers? Wilt u dat zij ergens terecht kunnen met hun vragen of zorgen over hun financiën of pensioen? Gunt u hen dat ze snappen hoe ze er financieel voor staan en weten welke beslissingen bij hen passen? Vindt u dat uw medewerkers zich ook zelf verantwoordelijk mogen voelen voor een goed pensioen?

Als je snapt wat je doet, DURF je meer!

Weten hoe je als werkgever medewerkers kunt helpen financieel fit te zijn? Bel ons op 033 – 200 3066 of stuur een e-mail naar welkom@durf-fp.nl voor een kennismaking.

Wilt u er zijn voor uw medewerkers? Staat u voor goed werkgeverschap?