DURF wat kunnen we voor jou betekenen?

slider 1-01

Ondernemers en particulieren
Je denkt vast wel eens na over veranderingen in je leven: een verhuizing, een andere baan, eerder stoppen met werken, een bedrijf starten of juist beëindigen. Maar is dat eigenlijk wel haalbaar? En wat zijn de financiële gevolgen? Als je snapt hoe je ervoor staat DURF je soms grote veranderingen in je leven in gang te zetten. Wij helpen je graag!

 

Je hebt een concrete financiële vraag: moet ik aflossen op mijn hypotheek, sparen voor pensioen,  beleggen of schenken aan de kinderen? Je hebt diverse potjes, maar mist het overzicht; moet je die verzekering nu opzeggen of juist niet? Ook hier geldt natuurlijk: als je snapt hoe je ervoor staat, DURF je financiële beslissingen te nemen.

 

Er zijn veranderingen in je financiën: Je inkomen verandert door ontslag. Je ontvangt een erfenis. Er komt een levens- of pensioenverzekering tot uitkering. Je wilt graag weten welke financiële beslissingen het beste bij je passen in deze nieuwe omstandigheden. Als je weet wat je wilt en hoe je ervoor staat, DURF je in actie te komen.

Wij van DURF geven je vertrouwen. We luisteren naar wie je bent. Wat je wilt. Dan analyseren we grondig je financiële positie. In overleg met jou komen we tot concrete adviezen die je zelf kunt uitvoeren. Wij bemiddelen niet in financiële producten, maar geven je vertrouwen om het zelf te regelen.

DURF jij in actie te komen?

Werkgevers

Je staat voor goed werkgeverschap. En daar hoort ook de arbeidsvoorwaarde pensioen bij. Misschien is dat via de cao verplicht gesteld, kies je voor een collectieve verzekering of laat je je medewerkers zelf hun oudedagsvoorziening regelen. In alle situaties is het belangrijk dat ze snappen hoe ze ervoor staan en welke keuzes er zijn. Want als je snapt wat je doet, DURF je meer.

Wij geven medewerkers inzicht en vertrouwen om zelf beslissingen te nemen. Dat doen we door een grondige analyse van hun oudedagsvoorzieningen en in een persoonlijk gesprek waarin de soms complexe pensioenmaterie eenvoudig wordt uitgelegd. Zo wordt pensioen, hoewel serieus, toch leuk.

DURF bemiddelt niet in financiële (pensioen)producten.