We helpen en staan klaar, ook -of juist- nu!

Hoewel er langzaamaan steeds iets meer perspectief wordt geboden vanuit de overheid zorgt het coronatijdperk nog altijd voor onzekerheid.

Medewerkers, uit allerlei branches, maken zich zorgen. Wat zijn de mogelijke gevolgen voor mijn financiële toekomst? Kan ik wel eerder stoppen met werken? Is deeltijd-pensioen nog mogelijk? Die behoefte is er nu nog meer dan voorheen. Deze vragen spelen door hun hoofden. Vragen die terecht een duidelijk en snel antwoord verdienen.

Duidelijkheid verschaffen
Als werkgever is deze onwerkelijke tijd een grote uitdaging. Er leven duidelijk veel vragen bij medewerkers. Tegelijkertijd moet je als werkgever creatieve oplossingen bedenken voor de ‘nieuwe werkelijkheid’. Je moet wellicht gaan herstructureren: in bijna alle gevallen is er veel minder werk. Hoe ga je dat inrichten? Moet je afscheid nemen van medewerkers? Wordt het – noodgedwongen – ontslag of is vervroegd pensioen voor je mensen mogelijk? Welke (on)mogelijkheden en gevolgen zijn er? Als werkgever zijn er mogelijkheden om je medewerker financiële rust te laten ervaren. Om met elkaar perspectief te bieden.

DURF geeft vertrouwen
Bovenstaande vragen krijgen wij veel, ook in de deze tijd. Wij, DURF financieel planners, spreken – elke dag weer opnieuw – veel ondernemers en medewerkers uit verschillende branches met financiële vraagstukken. Inzicht en vertrouwen geven zit in ons DNA. Wij doen niets liever dan iemand zó te helpen dat hij zelf passende beslissingen durft te geven. Volop ondersteunen dus.

Dit kan op afstand, ofwel online (onder meer via Teams, Whereby en Zoom). Via deze tool kijk je mee op ons scherm. We geven in dit beeldbelgesprek dezelfde informatie en adviezen als wanneer we echt bij elkaar zitten.

Het kan inmiddels ook op fysieke wijze. Wij beschikken over een ruim kantoor in Amersfoort met een grote aparte spreekkamer. Wij hebben goed beleid geformuleerd om 1,5 meter afstand aan te houden en samen met onze medekantoorgebruikers veilig (denk aan hygiëne) en volledig ‘corona-proof’ klanten te kunnen ontvangen.

Kortom, deze periode van crisis is wat DURF financieel planners betreft geen reden om geen persoonlijke gesprekken over de financiële toekomst te voeren. Zowel veilig op afstand als veilig op ons kantoor zijn er volop mogelijkheden. Financiële planning draagt immers bij aan het welbevinden van mensen. Met een objectief, onafhankelijk én persoonlijk financieel inzicht is onduidelijkheid en onrust verleden tijd.

Plan well to live well is niet voor niets ons motto.

Meer weten? Neem contact met ons via welkom@durf-fp.nl of bel ons op 033 – 200 3066.  

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *