Persoonlijke pensioenplanning
en advies bij AV

Vorige slide
Volgende slide

Waarom is een persoonlijk pensioengesprek interessant voor jou?

Als medewerker moet je steeds meer zelf regelen en financiële keuzes maken. AV staat voor goed werkgeverschap. En vindt financiële fitheid van medewerkers belangrijk. DURF financieel planners helpt je hier graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij je inzicht en vertrouwen om zelf beslissingen te nemen die financiële gevolgen hebben.

Wat kan ik doen met mijn toelage voor pensioen?
Moet ik ook iets regelen voor mijn partner?
Hoe sta ik er eigenlijk financieel voor?
Hoe bouw ik inkomen op voor later?
Vorige slide
Volgende slide

Voor meer informatie en het maken van een afspraak

AV vindt maatwerk belangrijk. One size fits nobody. Een medewerker ontvangt een maandelijkse toelage en is vrij om deze naar eigen inzicht te besteden. DURF kan je helpen hier goede keuzes in te maken.

Als je in het verleden pensioen hebt opgebouwd, dan kun je dit nakijken op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Hier vind je informatie over de door jou opgebouwde pensioenen.

Van AV krijg je de mogelijkheid  om -op kosten van AV- één keer per drie jaar een persoonlijk gesprek te plannen. Om een afspraak te maken kun je bellen (033-2003066) of mailen (welkom@durf-fp.nl) met DURF.

In overleg met de financieel planner van DURF wordt een afspraak en locatie gepland. Dat kan zijn op locatie van AV of bij DURF aan de Regentesselaan in Amersfoort. 

Vanzelfsprekend vinden wij het goed als je iemand (bijvoorbeeld je partner) meeneemt naar het gesprek. Twee horen immers meer dan één.

 

Wij delen geen inhoudelijke persoonlijke informatie met je werkgever. Het enige wat de werkgever van ons ontvangt, is de factuur voor onze werkzaamheden.

Nee, wij bemiddelen niet in financiële producten. Dat is een bewuste keuze. Daardoor kunnen we ècht onafhankelijk adviseren.

AV betaalt onze factuur. Je werkgever vindt het belangrijk je te ondersteunen met vragen over pensioen en inkomen voor later.