Persoonlijke pensioenplanning
en advies bij BexerHamstra

Vorige slide
Volgende slide

Waarom is een persoonlijk pensioengesprek interessant voor jou?

Als medewerker moet je steeds meer zelf regelen en financiële keuzes maken. BexerHamstra staat voor goed werkgeverschap. En vindt financiële fitheid van medewerkers belangrijk. Er is ook sprake van eigen verantwoordelijkheid. DURF financieel planners helpt je hier graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij je inzicht en vertrouwen om zelf beslissingen te nemen die financiële gevolgen hebben.

Wat kan ik zelf doen voor mijn pensioen?
Maandag 8 januari 15 uur personeelsbijeenkomst over je inkomen voor later
Moet ik ook iets regelen voor mijn partner?
Hoe sta ik er eigenlijk financieel voor?
Hoe bouw ik inkomen op voor later?
Vorige slide
Volgende slide

Voor meer informatie en het maken van een afspraak

Op maandag 8 januari van 15 tot 17 uur verzorgt DURF een presentatie voor de medewerkers van BexerHamstra.

Tijdens deze presentatie geven we uitleg over het Nederlandse pensioenlandschap, hoe dat eruit ziet en wat je zelf kunt doen. Ook gaan we in op beleggen, de mogelijkheden, risico's en waarom het voor jou interessant is.

BexerHamtra vindt het belangrijk dat de risico's goed verzekerd zijn. Een goede voorziening voor het geval je arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt. Dat is geregeld. Daarnaast is er ook sprake van eigen verantwoordelijkheid. Ruimte om zelf aanvullend geld opzij te zetten voor later. Bijvoorbeeld door (een deel van) je winstuitkering te reserveren voor je pensioen. DURF kan je helpen hierbij goede keuzes te maken.

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl. vind je informatie over de door jou opgebouwde pensioenen.

Het plannen van een afspraak voor een persoonlijk gesprek gaat via Karin Bom. Voor vragen kun je bellen (033-2003066) of mailen (welkom@durf-fp.nl) met DURF.

In principe vinden de gesprekken plaats bij BexerHamstra aan de Maliebaan. In overleg met de financieel planner van DURF kan ook een andere locatie worden gekozen. Bijvoorbeeld bij DURF aan de Regentesselaan in Amersfoort. 

Vanzelfsprekend vinden wij het goed als je iemand (bijvoorbeeld je partner) meeneemt naar het gesprek. Twee horen immers meer dan één.

 

Wij delen geen inhoudelijke persoonlijke informatie met je werkgever. Het enige wat de werkgever van ons ontvangt, is de factuur voor onze werkzaamheden.

Nee, wij bemiddelen niet in financiële producten. Dat is een bewuste keuze. Daardoor kunnen we ècht onafhankelijk adviseren.

BexerHamstra betaalt onze factuur. Je werkgever vindt het belangrijk je te ondersteunen met vragen over pensioen en inkomen voor later.