Pensioenvoorlichting Scholen in de Kunst

Vorige slide
Volgende slide

Waarom is een persoonlijk pensioengesprek interessant voor jou?

Als medewerker moet je steeds meer zelf regelen en financiële keuzes maken. Scholen in de Kunst staat voor goed werkgeverschap. En vindt financiële fitheid van medewerkers belangrijk. DURF financieel planners helpt je hier graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij je inzicht en vertrouwen om zelf beslissingen te nemen die financiële gevolgen hebben.

Kan ik eerder stoppen met werken?
Wat kan ik zelf nog doen voor mijn pensioen?
Wat krijgt mijn partner als ik overlijd?
Kan ik mijn pensioen eerder of later laten ingaan?
Vorige slide
Volgende slide

Voor meer informatie en het maken van een afspraak

Als medewerker van Scholen in de Kunst bouw je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Op www.mijnpfzw.nl kun je inloggen met je DigiD en de voor jouw relevante pensioeninformatie vinden.

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl vind je informatie over de door jou opgebouwde pensioenen.

Als je een persoonlijk gesprek wilt, overleg dan eerst met Annette van der Ham van HR. Samen kunnen jullie bepalen of pensioenplanning- en adviesgesprek geregeld kan worden.

In overleg met de financieel planner van DURF wordt een afspraak en locatie gepland. Dat kan zijn op locatie van Scholen in de Kunst of bij DURF aan de Regentesselaan in Amersfoort.

Vanzelfsprekend vinden wij het goed als je iemand (bijvoorbeeld je partner) meeneemt naar het gesprek. Twee horen immers meer dan één.

 

Wij delen geen inhoudelijke persoonlijke informatie met je werkgever. Het enige wat de werkgever van ons ontvangt, is de factuur voor onze werkzaamheden.

Nee, wij bemiddelen niet in financiële producten. Dat is een bewuste keuze. Daardoor kunnen we ècht onafhankelijk adviseren.

Indien de afspraak in overleg met de HR-afdeling van Scholen in de Kunst is gemaakt, dan betaalt je werkgever onze factuur. Zij vindt het belangrijk om je te ondersteunen met vragen over pensioen.