Pensioenvoorlichting Wereldkidz

Waarom is een persoonlijk pensioenplanningsgesprek interessant voor jou?
Als medewerker moet je steeds meer zelf regelen en financiële keuzes maken. Wereldkidz staat voor goed werkgeverschap. En vindt financiële fitheid van medewerkers belangrijk. DURF financieel planners helpt je hier graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij je inzicht en vertrouwen om zelf beslissingen te nemen die financiële gevolgen hebben.

Kan ik eerder stoppen met werken?
Wat kan ik zelf nog doen voor mijn pensioen?
Wat krijgt mijn partner als ik overlijd?
Kan ik mijn pensioen eerder of later laten ingaan?
Vorige slide
Volgende slide

Voor meer informatie en het maken van een afspraak

Als medewerker van Wereldkidz bouw je pensioen op bij Pensioenfonds ABP. Op www.mijn.abp.nl kun je inloggen met je DigiD en de voor jouw relevante pensioeninformatie vinden.

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl vind je informatie over de door jou opgebouwde pensioenen.

In overleg met de financieel planner van DURF wordt een afspraak en locatie gepland. Bij voorkeur is dat bij DURF in Amersfoort. Ook is het mogelijk om de afspraak online plaats te laten vinden via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Vanzelfsprekend vinden wij het goed als je iemand (bijvoorbeeld je partner) meeneemt naar het gesprek. Twee horen immers meer dan één.

 

Een gesprek op eigen initiatief is altijd mogelijk. Maak je deze afspraak zonder tussenkomst van de afdeling HRM, dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Ben je in gesprek met de afdeling HRM en stellen zij voor om in gesprek te gaan met ons, dan zal WereldKidz de factuur betalen.

Wij delen geen inhoudelijke persoonlijke informatie met je werkgever. Het enige wat de werkgever van ons ontvangt, is de factuur voor onze werkzaamheden.

Nee, wij bemiddelen niet in financiële producten. Dat is een bewuste keuze. Daardoor kunnen we ècht onafhankelijk adviseren.